perjantai 10. toukokuuta 2013

Jou!

Moi, tiedän olevai myöhässä mutten ole voinut postata, syy oon ollu sairaana aikaa ei oo ollu ku vikoihi kokeisii oon lukenu. Mutta, kun kesäloma tulee niin postailu into kyllä nousee varmasti!

13-17.5 lerikoulussa Anjalassa. IIH! Kauhee paniikki mul on eroahdistus, VIHAAN yökyläilyä... :( Ajattelin ottaa Aprilin mukaan, ;D En oo mitenkää keksiny tarinaa mite APril tapais ne muut... Mutta ne kaksi arvannutta osuivat oikeaan, kysymyksessä on Ddalgi, minun ihana April. ;D Hän on kyllä kuin toiveiden täyttymys. Sil onjo uudet ripset ku alkuperäset oli vinos ja toises oli enemmä ripsii.

Ostoslista, Peruukki Aprilille ja Richtille. Obitsut Miehille, Aprilille sekä ehkä Antskulle. Ja vihreät chipit Aprilille. :) I-hanaa syndet enskuus... Äiti o luvannu ainaki jotai noist peruukeist ja obbareist... Jos muistan oikein. :D

Oon jaksanu mennä ulos kuvaamaa shoottei. Se o ihanaa. Menin Antskun kanssa ja myöhemmin kun äiti imuroi menin ulos kauheesee tuulee ja hieman ripottelevaan sateeseen kuvaamaan Drakea. :) Kuvista tuli todella hyviä vaikka itse sanon!

Nauttikaa

April porvoossa. ;)PIMPOM!


Ooh...

Ennen

Jälkeen


Semmosta tälläkertaa. Yritän postata leirikoulun jälkeen. :3
Btw, ottaisko APrilin mukaa, oon tehny sille semmose pussukan mis voi kantaa nukkee. :)

T: Duck & Dolls3 kommenttia:

 1. Awww <3 Ihania kuvia n_n

  starpullip.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Ei oo vieläkään kuvatarinaa :(( ketä toivoit samaa huoneesee? ;)

  VastaaPoista
 3. Kiiitos KAMPELA. :)

  Pitäs keksii. Yritän tehä leirikoulus. :D Toivoin Krisuu ja Babuu. ;) Johku sä oot mun blogi jumalatar u annat mulle ain vinkkei! Thank you!

  VastaaPoista